Podjetje Žagar Commerce, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992, kot družinsko podjetje. Prvi prodajni asortiman so bile sobne in šolske copate, kasneje pa smo se specializirali v proizvodnjo tekstilnih  izdelkov za zaščito in varstvo pri delu. Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje na tekstilnem trgu, tradicija, kakovost, vztrajnost ter ljubezen do dela in ustvarjanja. Naš prodajni program zajema zaščitna oblačila in opremo, ki vam bo pomagala, da bo delo opravljeno strokovno in predvsem varno, kar je najpomembneje. Izdelujemo širok razpon oblačil, ki so visoke in dolgotrajne kakovosti, enostavna za nego in vzdrževanje. Časi klasične delovne obleke so minili in delovna oblačila so vse prej kot neudoben kos blaga, ki ščiti kožo.

Leta in izkušnje so nam prinesla nova znanja, prodajne poti ter nove zahteve trga. S tem smo v zadnjih letih razširili ponudbo na oblačila za zdravstvene delavce, farmacevte, čistilke, vzgojiteljice, pleskarje, gostince in varilce. Smo pooblaščeni  koncesionar GZS za delovna gasilska oblačila. V letu  2009 pa smo pridobili tudi dovoljenje za izdelovanje kombinezonov za gašenje požarov v naravi, certificiran na avstrijskem inštitutu ÖTI po standardu  EN 15614:2007. V letu 2015 smo pridobili za izdelovanje nove gasilske delovne obleke TIP B.

Prodaja je osredotočena na slovensko tržišče, saj je naš glavni cilj zadovoljiti slovenskega potrošnika s široko in kvalitetno ponudbo ter dostopnimi cenami.

V naši ponudbi boste našli:

Delovna oblačila: delovna in poklicna oblačila, delovne bluze, delovne hlače, halje, zimska delovna oblačila, kombinezoni, kuharska oblačila, zdravstvena oblačila, odsevna oblačila, otroški kombinezoni, predpasniki, ženske haljice, telovniki.

Promocijska oblačila: T-shirt in polo majice, promocijska oblačila, kape, rute, softshell jakne, softshell telovnike, zimske bunde, vetrovke.

Službena oblačila: gasilska, zdravstvena, gostinska oblačila, svečana oblačila za pogrebna moštva, svečana gasilska oblačila in vsa oblačila po željah in naročilu naročnika.

Ostale storitve: nudimo popravila vseh tekstilnih izdelkov. Nudimo tudi tisk in vezenje vašega logotipa. V primeru naročila oblačil po merah opravimo izmere vaših zaposlenih.

Izdelamo tudi oblačila po vaših vzorcih in željah.

Zvesti kupci nas poznajo po kvalitetni ponudbi naših izdelkov in prijaznosti.

 


 

Žagar Commerce d.o.o.
Masarykova ulica 25
1230 Domžale

ID za DDV: SI36850837