Vsebina spletne strani www.delovnaoblacilazagar.si je last podjetja Žagar Commerce, d.o.o., Masarykova ulica 25, 1230 Domžale, Slovenija (v nadaljevanju: Žagar Commerce, d.o.o.). Z uporabo spletne strani www.delovnaoblacilazagar.si uporabniki sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja, ki urejajo tudi medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini www.delovnaoblacilazagar.si.
Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno slovensko zakonodajo.
Žagar Commerce, d.o.o., si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletni strani www.delovnaoblacilazagar.si kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče.

1. OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Žagar Commerce, d.o.o., ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletne strani www.delovnaoblacilazagar.si in vanje vključenih vsebin. Žagar Commerce, d.o.o., si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletne strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb.
Žagar Commerce, d.o.o.,  si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, toda morebitnih napak na strani www.delovnaoblacilazagar.si glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov idr. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Kupec blaga, kupljenega v spletni trgovini www.delovnaoblacilazagar.si, ima pravico do vračila ali reklamacije (glej točko 1.6.). Fotografije artiklov so simbolične in morda ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, materiali idr.).

2. OMEJENA PRAVICA UPORABE

Obiskovalci lahko vsebine spletnih strani www.delovnaoblacilazagar.si uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja Žagar Commerce, d.o.o., prepovedana.

3. REGISTRACIJA UPORABNIKOV

V spletni trgovini www.delovnaoblacilazagar.si se ni potrebno prijaviti kot registriran uporabnik. Za navedeno smo se odločili zaradi poenostavitve oddaje naročila.

4. ZAŠČITA ZASEBNOSTI

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na strani www.delovnaoblacilazagar.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo Žagar Commerce, d.o.o., varoval ter preprečeval njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje.

5. POSTOPEK NAROČILA OZ. NAKUPA

V spletni trgovini www.delovnaoblacilazagar.si je možen nakup vseh izdelkov, ki so predstavljeni. Izdelke lahko kupijo uporabniki iz Slovenije.

Naročilo v spletni trgovini www.delovnaoblacilazagar.si je oddano, ko uporabnik prejme avtomatsko elektronsko obvestilo. To elektronsko obvestilo ni potrdilo, da je izdelek na zalogi ali da se je pričela vršiti odprema. Naročilo bo potrjeno najkasneje v 2 delovnih dneh po oddaji naročila in to z novim e-obvestilom o potrditvi naročila.
V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi ali da naročila ni mogoče izvesti zaradi drugih razlogov, bo uporabnik obveščen po elektronski pošti.
Žagar Commerce, d.o.o., bo potrjena naročila na www.delovnaoblacilazagar.si obravnaval kot nepreklicna. V primeru napake lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče v času do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo potrjeno.

Žagar Commerce, d.o.o., lahko naročilo zavrne, če sumi, da je prišlo do zlorabe spletne strani www.delovnaoblacilazagar.si.
Z izvedbo naročila kupec potrjuje, da je bil seznanjen s splošnimi pogoji in da je bil nanje izrecno opozorjen.
Pogodba o nakupu je shranjena v Žagar Commerce, d.o.o.

6. ODSTOP OD NAROČILA, VRAČILO BLAGA IN REKLAMACIJE

6.1. ODSTOP OD POGODBE s pisnim sporočilom

Kupec ima pravico, da v 14 dneh podjetju Žagar Commerce, d.o.o.,  Domžale pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, in sicer na e-mail: info@zagar-commerce.si. Štirinajstdnevni rok za odstop od pogodbe začne teči naslednji dan po dnevu prejetja/dostave naročenega blaga.
V elektronskem sporočilu o odstopu od pogodbe nedvoumno navedite odločitev, da od pogodbe odstopate (z vašim imenom in datumom oddanega naročila) ali izpolnite obrazec, ki ga dobite tukaj.


6.2. VRAČILO BLAGA

Če je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora prejeto blago brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najkasneje v 14. dneh vrniti podjetju po pisno oddanem sporočilu iz odstavka 6.1. Vračilo prejetega plačila / kupnine, bo podjetje opravilo nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe.

Blagu, ki ga želite vrniti, obvezno priložite kopijo originalnega računa in izpolnjen obrazec za vračilo, ki ga najdete tukaj.
Blago s kopijo računa in obrazcem najkasneje v 14. dneh po pisno oddanem sporočilu pošljite na podjetje Žagar Commerce, d.o.o., Domžale.

Naslov podjetja za vračilo po pošti:
Žagar Commerce, d.o.o. / spletna trgovina
Slamnikarska cesta 4
1230 Domžale

Ob vračilu morajo biti izdelki nerabljeni, nepoškodovani, količinsko nespremenjeni in v originalni embalaži.
Stroške vračila blaga krije kupec. Za vrnjene izdelke ne sprejemamo pošiljk s plačilom poštnine po povzetju.

Izdelkov s potiskom oziroma vezenjem ali izdelavi po meri, ni mogoče vrniti ali zamenjati, saj gre za blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam.

6.3. REKLAMACIJE pošiljke

Žagar Commerce, d.o.o., odgovarja za stvarne napake (opredeljene stvarne napake v zadnjem odstavku) kupljenih izdelkov v spletni trgovini www.delovnaoblacilazagar.si. Kupec sporoči reklamacijo na elektronski naslov info@zagar-commerce.siPotrošnik mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda.

Prosimo, da kupec izpolni obrazec za reklamacijo, ki ga najde tukaj, in ga izpolnjenega priloži blagu. Prav tako priloži kopijo originalnega računa. Blago s kopijo računa in obrazcem najkasneje v 14. dneh po pisno oddanem sporočilu pošljite na podjetje Žagar Commerce, d.o.o.

Žagar Commerce, d.o.o., bo najkasneje v osmih delovnih dneh po pisnem sporočilu kupca potrdil prejem reklamacije in podal tudi pisni odgovor na rešitev reklamacijskega zahtevka.
O reklamaciji zaradi stvarne napake nas lahko obvestite v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita.

Žagar Commerce, d.o.o., ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti, odkar je bila stvar izročena.

Opredelitev stvarne napake:

1.  če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;
2.  če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki
pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;
3.  če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma
predpisane;
4.  če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil
vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

7. CENE
Vse cene so v evrih (EUR) in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV).

Pri nakupu veljajo cene in popusti v trenutku oddaje naročila.

Cene veljajo do objave novega cenika v spletni trgovini www.delovnaoblacilazagar.si.

8. NAČINI PLAČILA V SPLETNI TRGOVINI www.delovnaoblacilazagar.si

● Za kupce v Sloveniji sta možna dva načina plačila:

a) plačilo po povzetju
Kupnino plača kupec poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga.

b) plačilo po predračunu
Plačilo po predračunu na TRR podjetja Žagar Commerce, d.o.o.: SI56 0230 4001 0524 804 (NLB, d.d.).

9. PAKIRANJE IN DOSTAVA

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije, v nadaljevanju je trenutno veljavni cenik za poslovne pakete:

Prenos poslovnega paketa
Masa Cena v EUR z DDV Cena v EUR brez DDV
do 2 kg 4,3700 3,5820
nad 2 kg do 5 kg 5,3700 4,4016
nad 5 kg do 10 kg 6,5300 5,3525
nad 10 kg do 15 kg 7,6900 6,3033
nad 15 kg do 20 kg 8,8500 7,2541
nad 20 kg do 25 kg 10,3700 8,5000
nad 25 kg do 30 kg 11,8100 9,6803
nad 30 kg do 40 kg 13,8500 11,3525
nad 40 kg do 50 kg 16,1700 13,2541

 

 

 

Storitve na poslovni paket
Storitev Cena v EUR z DDV Cena v EUR brez DDV
Dobavnica 0,6100 0,5000
Dostava do 10. ure 0,6800 0,5574
Dostava po 16. uri(samo za določene pošte) 0,6800 0,5574
Dostava med 18. in 20. uro 0,6800 0,5574
Prevzem na pošti se ne zaračuna se ne zaračuna
Pazljivejše ravnanje 1,0200 0,8361
Odkupnina poslovni paket 0,7400 0,6066
Klic – 1 0,5200 0,4262
Klic – 2 0,2800 0,2295
Trajni nalog 1,1300 0,9262
Podpis dokumentov 4,8800 4,0000
Čeki se ne zaračuna se ne zaračuna
Vplačnina po pogodbi cena za vplačilo plačilnega dokumenta cena za vplačilo plačilnega dokumenta
Povratnica 0,8200 0,6721
SMS obveščanje 0,1000 0,0820
Vračanje po 8 dneh se ne zaračuna se ne zaračuna

 

Cena prenosa vključuje zavarovanje do 4.200 EUR za pošiljke z označeno vrednostjo oz. do 420 EUR za pošiljke brez označene vrednosti.

Žagar Commerce, d.o.o., ne prevzema odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Cenik dostave lahko Žagar Commerce, d.o.o., kadarkoli spremeni. Prav tako lahko Žagar Commerce, d.o.o., izbere drugo dostavno službo.

10.  DOBAVNI ROK

Rok dobave blaga je 4-10 delovnih dni.